[VIDEO] Fesyen Pouch Bag Neelofa Kena ‘Bahan’ Zizan Razak Pula

0
346

Stail dan cara pemakaian pengacara Neelofa sering kali mendapat perhatian netizen. Ini bukan kali pertama dia dikecam kerana stail hijab dan busana yang digayakan. Sebelum ini Neelofa dikecam kerana mengayakan beg pinggang seperti makcik bekerja di kedai makan.

Semasa di rancangan Meletop, fesyen Neelofa sekali lagi dicarut oleh Zizan Razak dan Johan. Siap buat gaya pouch bag lagi. Kelakar habis!

Bila kita terlalu confident, kita keluar pakai baju Arab

Ini merupakan video dari sesi temu bual rancangan Meletop bersama Johan dan Zizan Razak berhubung mempromosikan rancangan terbaru mereka, Jozan. Suasana menjadi riuh apabila Zizan ‘carut’ fesyen baju Arab dan beg pinggang yang digayakan pengacara itu.

Lihat minit ke 2:55, Zizan menjawab soalan Neelofa mengenai keyakinan mengacara rancangan terbaru Jozan. Nasib baik ada Nabil Ahmad tolong back-up fesyen Neelofa.

TONTON VIDEO:

Kesian kena bahan

Sentap Lofa

Sumber: Meletop / Ohbulan

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

[TONTON] “Terlalu Gementar, Khai Bahar Nyanyi Mic Terbalik Di MeleTOP!” Aksi Lucu Nabil ‘Cover’ Buat Netizen Terhibur!