‘Dahsyat.. Dia punya tarik tu’ – Walaupun ‘karok’, Siti Sarah nyanyi macam dekat anugerah!

0
260

Baru saja habis membuat konsert khas untuk peminat, penyanyi Siti Sarah sekali lagi mempamerkan kelantangan suaranya di laman media sosial khas buat peminatnya.

Penyanyi berusia 33 tahun itu turut menulis kapsyen pada posting tersebut dimana beliau bersyukur kerana lagu terbaru nyanyian beliau yang berjudul Semakin mendapat sambutan hangat dalam kalangan pencinta muzik tanah air.

Malah, isteri kepada Shuib Sepahtu itu juga berharap serta berdoa agar lagu tersebut dapat melangkah masuk ke pusingan akhir program Muzik-Muzik di TV3.

“Assalamualaikum, dengan rasa rendah hati, saya nak ucapkan terima kasih kepada semua yang vote #semakin mengejutkan kerana minggu ni dari no 8 naik 7 anak tangga minggu ni jadi juara pulak.

Subahannallah thank you @hearty.sarah @shuibsepahtu @indigitalmusic moga kali ini ada rezeki ke final insyaallah .. #semakin #thankyou,” tulisnya.

Orang ramai telah memuji cara nyanyian penyanyi yang mencipta nama menerusi lagu Kesetiaan ini dengan mengatakan walaupun hanya duduk di dalam kereta sahaja, beliau dapat menyanyi dengan penuh penghayataan.

TONTON VIDEO :

Bukan itu sahaja, ada juga yang membandingkan Sarah dengan penyanyi lain terutama mereka yang tidak boleh menyanyi secara live.

Dalam kereta pun sedap!

Barula penyanyi!

Sedap gila suara!

Meremang bulu roma…

Sumber : Instagram Siti Sarah via OhMyMedia

Jika anda suka dengan kisah ini. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama rakan anda supaya kami dapat terus berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih.

[TONTON] Shuib Buat KiKi Dance Pakai Kostum Lebah Buat Netizen Terhibur !