About Us

Kakikecoh.com adalah portal weblog yang memaparkan info & berita di Malaysia serta luar negara . Segala info yang dipaparkan diambil dari laman-laman website/blog atau kiriman pembaca itu sendiri.

MATLAMAT

Kami bermatlamat untuk terus komited dalam menyalurkan informasi & berita untuk semua peringkat umur. Pihak Kakikecoh.com juga sentiasa komited dalam menyalurkan dan memudahkan pencarian informasi & berita yang paling popular, lalu diposkan pada weblog kami. Kami juga bermatlamat untuk terus menerajui dalam sumber informasi & berita di tangga teratas dan menyalurkan info secara PERCUMA.

KERUGIAN

Pihak kami di Kakikecoh.com adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala bentuk kerugian samada dalam bentuk yang melibatkan kerugian kos, masa dan ketepatan maklumat yang disiarkan pada laman Kakikecoh.com ini.

KOMEN

Pihak Kakikecoh.com juga adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen-komen yang ditinggalkan pada laman weblog ini, ia adalah menjadi tanggungjawab pemilik itu sendiri.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan membina, pertanyaan atau ingin berkongsi informasi & berita kepada kami, sila hubungi kami (klik disini). Atau sekiranya mana-mana individu atau persatuan yang mempunyai masalah dalam cara persembahan website ini, anda juga dibenarkan untuk terus menghubungi kami (klik disini).